Alla inlägg under maj 2011

Av Sebastian Alexander - 7 maj 2011 10:14

Först vill vi tacka ALLA som gratulerade mamma på hennes födelsedag, ni är ju bara för gulliga :)


Jaaa vad snälla ni är som grattade mamma! :) *gör några shcyssta dansmoves*


 

Jag hjälpte mamma fixa iordning födelsedagstårtan.. ni kan ju gissa vad som fanns på den?


   

Visst blev den snygg? Moa hade på äterbart glitterkristyr, den vart supergo! (med jordgubb o chokladfyllning!)


 

Mamma fick en fin teckning av Moa, hon har ritat sin mamma o pappa högst upp, sen kommer hennes farmor o farfar, och längst ner är mormoro mofar.. hon är ju för söt lilla mosing! (TACK från mamma!!)


 

Nu börjar festinbjudningarna trilla in.. jag kommer inte få en lugn stund i sommar, tjejjer hit o tjejjer dit.. vi börjar med Moas kalas 14 maj på Nickis, shit vad roligt vi kommer få det! Tack Mosing för att jag får komma på värsta schyssta festen!


 

jag brännde mig på spisplattan.. mamma var ju tvungen att laga mat o så råkade mitt finger bara hamna på plattan.. inte skönt... inte skönt för fem öre.. :(


 

Jag har gått på dagis hela veckan, inte sjuk en enda gång på en hel vecka, det är väl nått slags rekord.. Jag ska alltid gunga o åka ruchkana när mamma o pappa kommer o hämtar mig, vill inte gå ifrån dagis!


 

*Blääääää* jag vill vara kvar här o leka morsan.. ni kan väl gå hem om de ska vara så!


Idag har pappa o farfar åkt till Morgongåva för att kolla rallysprint där, jag, mamma o alex är hemma istället o gör riktiga manliga saker.. vi ska itll plantagen o köpa blommor JÄÄJ! hehehe shit tänk att ni nästan gick på det där.. mamma TVINGAR oss stackars grabbar att följa med henne, sen ska vi hem till mormor o morfar o grilla.. vi tror vi ska grilla kyckling, men morfar ville ha nått speciellt, han sa hen hel gris el bläckfisk.. FY FAN vad äckligt, vi håller oss nog till kyckling o korv :)


Jahaa.. ni undrar vad Alex gör just NU? (se nedan)

 

Han SOVER.. har ni hört på maken.. det skulle man ju aldrig gissa att han gör... *suck* jag har ingen nytta av honom när han bara sover.. jag hade ju planerat massa bus emot honom eller med honom... får väl vänta ett par ÅR innan jag får användning av honom höhöhöh


Nu ska vi göra oss klara o dra iväg o köpa blommor, fyy så kuuuuul! *ironi*


PUSSPUSSPUSSpusspusspusspuss

Av Sebastian Alexander - 5 maj 2011 21:12

 

Nää mamma, jag vill inte vara med på kort :)


 

oki, ett snabbt kort.. men nu är det ju Alex som inte vill vara me! :)


 

Så skynda ta nu då mamma, ajg måste kolla klart på nicke nyfiken! (visst ser alex ut som en liten gammal gubbe haha)


Nu ska vi sova, nattinatti på er alla fina människor!! pusspusspusspuss *kärlek*

Av Sebastian Alexander - 5 maj 2011 09:44

Goomorgon!


Hoppas att ni alla mår bra, själv mår jag finfint. Fick käka massa mazariner i går när farfar var här på besök, då mår man ju bra, fick desutom smaka mandelkubb, då mådde man inte bra, fy det var inte gott de! Farfar ville komma o hälsa på alex o mig, så vi bjöd på lite fika, farfar hade med sig en dosa också som pappa skulle ha till att mäta nått med batterier och en grej vi testade var att se hur mycket åhm man har i kroppen, farfar sa att de var hur mycket vätska man har i kroppen (de ska väl vara för andra saker än kroppen men vi testade ändå) farfar hamnde på 600 nått, pappa hamnade på 300 nått, jag kunde inte hålla händerna stilla så jag fick inget resultat.. MEN morsan!! hon hamnade på över 2000!! HAHAHAHHA herregud tant, kanske ska börja fundera på att tappa ut lite vatten!? Men hon har väl mycket blod, mjök o vatten kvar i kroppen sen alex.. skyller hon på iaf :P Vi vet inte om det är bra el dåligt o man ska väl inte testa på människor men.. ja ändå..  :)


 

Farfar, jag o pappa testar o meckar med maskinen..


I tisdags fyllde finafina moster tiss år, GRATTIS!! Vi köpte en cola o en påse nonstop till henne, hon blev grymt glad WIIIE :) puss o kram snälla, fina, gosiga moster!!


 

Moster tiss o jag i oktober 2010, mysigt vi hade det!


Igår "fyllde" alex 2 veckor, det passar vi på att gratta också.. vi har ju ingen bild på det eftersom allt han gör är att sova, äta o bajsa.. antar att ni inte vill ha en bildnär han bajsar? el när han tuttar? el sover.. de är ju liksom.. samesame.. så vi grattar bara skitungen :P


Idag fyller mamilurven år!! GRATTIS pruttmama säger vi alla! Pappa väckte mamma i morse med sång o frukost på sängen, hon blev sååååååååå glad!! (tack älsklingstefan!!) jag låg kvar i min säng o "sov" ville inte vara med i sången så jag låtsades sova sen när pappa var klar vaknade jag lagom till att smaka av mammas fruskost! :) Pappa är lite knasig, han hade ingen blomma till mamma så på brickan hade han lagt en blå påskfjäder.. de var allt han hittade här hemma sa han hahahah mamma har bara massa kvistar överallt så hon fick nöja sig med en blå fjäder.. det tackar vi för! :) och en liten bit scwheitsernöt fick hon som efterrätt hahahhaha men hon var så glad, nöjd o rörd o sa att de var en sån fin födelsedagsmorgon! Just de.. nu har farsan smörat ordentligt för mamma, han hade nämligen köpt ett kort där de stod... 25!!! på första sidan, grattis på 25årsdagen.. shit min pappa alltså.. han vet hur en gammal tant ska tas :) nu fyller ju mamma 25 (NOT) så det var bra gjort av pappa :)


 

Mamma fick det hon ville, presentkort på HM (nu ska det shoppas!) den bå fjädern o kortet :)


 

Mamma beställde ett armband till sig själv, det står SEBBE och ALEX och så är det ljusrosa band runt.. så himla fint! Mammas två favoriter *kärlek*


Idag skulle mamma o pappa ut o äta lite lunch på stan, men nu har de ångrat sig.. de vill att JAG ska följa med också, att vi ska gå ut o äta som en familj o inte gå o göra saker när jag är på dagis så jag inte får vara me.. de var ju snällt av dom, så blev man glad :) så ikväll för att fira mamma ska vi äta lite potatis, kött o grönsaker på ett uteställe.... hehehhe o jag ska få hoppa i hoppborgen o leka i bollhavet, det ska bli sååå jäkla kul - jag längtar!


Nu ska vi städa lite o fixa, imorgon ska vi ha fika här hemma, då kommer mormor/morfar o alla nilsons med respektive :) hörs senare under dagen pusspusspusspusspusspuss


Av Sebastian Alexander - 4 maj 2011 19:34

 

nej vänta.. jag blinkade.. ta ett nytt kort!


 

Så! två goodlooking killar :)

Av Sebastian Alexander - 4 maj 2011 17:10

 

mmmmm puss på dig lillebror!


 

jaha syndes det inte att vi pussades.. vi försöker igen då... mmm PUSS *smack*


 

Så ja alex, mamma är lite svajjig när hon ska ta kort, det syndes inte så bra på det kortet heller.. vi måste pussas igen :)


 

så... jag närmar mig.. vänta lite bara alex..


 

är du beredd nu då mamma?!?! Å se till att få med det på kort nu då, orkar inte pussas längre..


*smack*


   

o så en till puss för säkerhetsskull.. fick du med det på kortet nu då mamma?!


 

Så nu är det klart Alex, tack för att du är så söt o go min lilla mask (mamma o pappa tycker alex ser ut som en mask..)


 

Jag är beredd att hålla med :D


 

Nu ska jag gå o bada, JAA vad kul.. ser fram emot det.........


pusspusspusspuss

Av Sebastian Alexander - 2 maj 2011 12:06



Här är lite bilder mama hittade i mobilen ifrån när bäbisen precis föds, sötis han är va? :)


 

 


 


 


 


 


 


 


och så lite bilder på snyggingen själv :)


 


 


pusspusspusspusspusspusspusspuss

Av Sebastian Alexander - 1 maj 2011 19:54

 

Två pussgurkor *kärlek*

Av Sebastian Alexander - 1 maj 2011 11:41

Ahh efter 9 dagar kan mamma äntligen sova på sidan. Hon har haft så ont i magen o det har dragits o kännts i agrafferna men sen mamma tog bort dom så har det blivit jättebra, såå skönt. Plus att hon nu får sova i sin egen säng så nu sover vi gott om nätterna allihopa :) Mamma har nämligen sovit i pappas säng eftersom den har en öppen sida liksom, mamma sänghalva står emot min säng o sen är det en vägg så hon kommer inte ut ur sängen om hon inte liksom hoppar ner mot fotändan o hon får inte anstränga magen så då har hon legat på pappas sida för där har hon bara kunnat rulla ur sängen.. för er som är intresserade att veta det :) Mamma har även ätit sin sista medicin nu, hon fick alvedon utskrivet och EN tablett är på 665mg, och mamma tar SEX stycken alvedon om dagen i TIO dagar.. det är alltså SEXTIO tabletter på tio dagar.. joo tjeenare, inte undra på att hon är glad o pigg om dagarna hahaha


Igår var vi på forsränningen med mormor o robert/kickan o kollade på båtar. Det gick jättesnabbt i år så på en timme var det klart, men vi såg inte så mycket för jag höll på att springa omkring o leka med pinnar o kasta grus.

På eftermiddagen gick vi upp till moa på kalas. Vi fick bullar, saft o tårta, mummms!


 

Jag såg inget för alla människor, fick sitta på pappas axlar en stund men sen vart de att springa runt o kasta sten o leka med svärd (pinnar)


 

Moa hade pyntat tårtan själv, det vita är en pirat *gaarrrhh*


 

Moa (o jag) älskar Toy Story, hon hade värsta snygga duken, med Woody o Buzz *imponerad*


 

Vi är på kalas!


 

Alex bara sov o sov.. jag försökte tuta han på näsan så han skulle vakna...


 

men de gick ju inte så bra.. han bara fortsatte att sova.. (GULLUNGE!)


På kvällen kom moa/hugo/tiss/fredrik ner till oss och käkade lite valborgsmat. Det blev spett med potatisgratäng o baugetter, åh fy så gott det var! Jag hade inte käkat på hela dagen (förutom tårta o bulle) så jag var såå hungrig, kastade i mig hur mycket som helst.. appråpå det, för nån dag sen åt jag TVÅ hamburgare, pommes, en banan PLUS två pizzaslajsar uppe hos moster tiss.. stor pojke nu, jag har fått smeknamnet snyltis av moster haha jag är där uppe hos dom när de äter o då brukar min hand smyga sig fram till bordet o nalla av det som de sitter o äter, på så sätt får jag mat flera gånger om dagen höhöhö man är ju för jäkla smart! Jag är så smart o bra - kan tillochmed sätta på mig mössan själv, el jag KRÄVER att jag själv ska sätta på mössan, jag kan själv!


 

Resultatet.. vackert!


 

Dukningen..


 

Maten...


 

Resultatet.. det var sjukt mycket godare än vad det ser ut att vara!


 

Trött, men glad liten valborgsfirare *kärlek*


Nu drar vi till enköping o hälsar på tjocka släkten..


 

yoyo peace out brothers and sistah :)


pusspusspusspusspusspuss

Ovido - Quiz & Flashcards