Direktlänk till inlägg 29 februari 2012

Rumpan sticker fram..

Av Sebastian Alexander - 29 februari 2012 10:18


 

Men kan du förstå vilket gott degistivekex detta var mamma! *nom nom*


 

Ja visst får du smaka, varsåguuuu att ta en smakbit! *bjussar mamma på godaste kexet evah!*


 

*nervös* Öhh.. mamma.. du fick bara ta EN bit.. inte hela kexet... Var är mitt kex? Är det i din mage nu?.. Jag skulle vilja ha tillbaka det...... *nervös o lite ledsen...* Kexet?!


 

Ahgg jag blir SÅÅ arg! Hörru katten, haru hört?! Mamma käkade upp hela kexet! ARRGGGG!


 

Jaha.. vad ska jag äta på dårå!? Hur kunde du.. skäms du inte mamma?! Dame you!


 

Ojoj vilket god bil... not!


 

Mm.. får väl käka hammare istället så... åhh så gott.. NOT!


 

Egentligen borde DU fått äta hammare mamma.. inte jag... grrrr.. blir så sur!


 

Mmm.. vilken god megafon.. den är borde du egentligen få äta mamma.. ditt mega fån :)


(mamma går iväg och hämtar ett nytt kex till alex)


 

Åhhhhh *kastar mig över kexet* Åhhhhh kexet, vad jag har saknat dig! *nomnomnom*


 

hehe nu kan du glömma att du får smaka mamma! Det är MITT Kex!

(mamma går iväg och hämtar ett eget kex åt sig själv hehe)


Har inte uppdateras oss på hur vi utvecklas på länge ju.. mamma o pappa utvecklas ju inget alls.. snarare att de invecklas o vecklas ihop för de börjar bli så gamla höhö men jag o alex växer o har oss..


Jag, sebbe alltså, the man:


Jag använder INTE blöja.. bara på dagen på dagis men där ska vi också börja avsluta blöjeriet. Jag har inte använt blöja på natten på kanske... 3 månader och nu har jag även slutat på dagen. Jag har fått en egen toalettring, med fiskar på. Tror du att man är STOLT över den eller?! JAA! Jag bär med mig den överallt, tillochmed har den som hatt ibland hehe hade med den hem till mormor i helgen också så jag kunde visa upp hur fin den var.. tror mormor blev avis.. hon vill nog också ha en sån men.. nixpix.. det är MIN så.. chilla tanten :)


Jag äter som en HÄST nästan.. från att ha varit kinkig med mat till att det första ordet jag säger när jag vaknar är MAT o allra helst.. FISK! Älskar fiskpinnar o fiskbullar! Tycker inte om tillbehören så mycket, dvs, ris/potatis o lik.. utan bara själva köttet el fisken!


Jag ska gör ALLTALLTALLTALLLLT själv! Och allra helst ALLTALLT ALLLLT till ALLA andra också! Jag ska öppna o sätnga micron, jag ska ta fram kastruller, jag ska vispa, jag ska hämta kläder, jag ska öppna dörren, jag ska torka mig själv, jag ska klä på Äv.. ja.. precis ALLT ska jag göra, och får jag inte det så jävlar får jag utbrott och skriker! Som dock går över på en sekund när mamma frågar om vi ska göra nått annat hihi


Jag är FAKTISKT världens finaste o snällaste  och bäst på att säga förlåt! Jag säger det ofta och varje gång jag gjort mamma/pappa/alex ledsen el arg.. då springer jag fram, säger flåt, kramar om o ger en puss.. det är ganska smart av mig tycker jag. För tex mamma smälter ju varje gång jag gör så så hon kan inte vara arg på mig nångång hehehe så jag kommer undan med mycket *hehehe* Jag säger också väldigt ofta jag "jag älskar" tex mamma/pappa/äv.. igår när vi var på väg till dagis så sa jag till mamma, helt plötsligt att jag älskar Moa.. det gör jag ju, vi har så roligt ihop när vi leker! Älskar kikoo också!  


Jag väljer mina egna kläder och försöker klä på mig, men det går inte riktigt bra ännu.. 


Jag klättrar upp till mamma o pappa på nätterna o vill sova bredvid mamma. jag brukar säga en grej som mamma alltid skrattar åt, hur trött o grinig hon är när jag kommer upp o bökar i sängen.. jag sover nämligen bredvid hennne och under hennes täcke.. ibland drar hon det tillsig så jag inte får täcke över hela kroppen så då säger jag till henne.. när jag är lite trött o inte riktigt vet vad jag säger.. *säger med sömnig röst* Ojj jumpan stikkej fjam hhahahhaha mamma skrattar lika mycket varje gång! För er äldre som inte förstår oss yngre så säger jag alltså "ojj rumpan sticker fram".. alltså att jag inte får nått täcke på rumpan och den sticker fram ur täcket HAHAHA


Jag älskar bolibompa, helst fåret shuan, nicke nyfiken och toystyory. Har tillochmed lärt mig att man kan sitta vid pappas data och kolla på film där, istället för på tvn!


NJaaaa det var väl lite om mig.. jag är så bäst på allt så skulle ta år o dar att skriva.. vi lägger in lite info om Äv också tycker jag.. min lillebror.. han är busig men fyy så underbart söt han är!!


Alex info:


Blev 10 månader förra veckan.


Har fått 6 tänder!


Äter o äter o äter hur mycket som helst. Men inte barnmatsbrukar längre, utan vill ha vår mat, som smakar lite mer. Favorit är kyckling.


Älskar gröt!


Dricker ut barnglas själv, och äter smörgåsrån själv. Favorit pålägget är leverpastej. Har även fått smaka mjukt bröd och det gillade han också.


Blir helt förstelnad när "drömmarnas trädgård" kommer på tv.. det är några knäppa figurer på bolibompa som makapaka, upsydaysi och igglepiggli :)


Hans favoritleksak är.... en BOK! Vi har en bok om just drömmarnas trädgård med ljud i, man ska trycka på olika knappar så kommer olika ljud, även en bok med djur i, när man trycker på knappen så hör man djurläten.. när han får tag i en vanlig bok utan knappar så försöker han ändå trycka på sidorna och hoppas på ljud.. GULLE!


Igår, 28/2 så stod han helt själv, utan händer, utan bara på fötterna :) Han kryper i väldig fart och springer BAKOM sin gåstol, han tar sig upp och går längst med möbler.


Säger mama, baba. Pratade med mormor i telefon igår för första gången och var helt tagen. Satt hela tiden o sa baba baba baba ibland utan ljud bara rörde på läpparna, som en iqbefriad fisk HAHAHA *ironiiii!*


Sover i egen säng men har lärt sig att klättra upp i mammas/pappas säng och vill ligga bedvid PAPPA! Han gosar in sig vid pappas huvud och sover så gött där!


Tycker om att ta på mig o busa på mig när vi sitter bredvid varann i vagnen. Vill ofta ha MIN uppmärksamhet och fullkomligt älskar att leka med mig. Kiknar av skratt när jag kittlar honom!


Jaaaa men se där.. då vaknade lillis och då får vi ta o runda av här.. vi har filmat alex när han var helt galen en kväll, han babblade, skrattade o tjoade, kastade sig, kröp o sprang fram över golvet med sin gåstol.. vi visste inte vad som tagit åt honom, han var så glad o lycklig.. det var en lördagskväll... :) Men vi har så mörkt så man ser nästan inget.. kanske lägger ut filmerna ändå.. får se :)


Ha en finfin dag!

  




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sebastian Alexander - 1 oktober 2013 10:52

      För att hinna med alla bilder vi laddat upp och alla 100 som väntar på att få laddas upp så kör vi en snabbtitt av vad som hände i sommras under juli månad.      Vi gungade..        Alex meckade med gungkatten..      ...

Av Sebastian Alexander - 17 september 2013 11:16

  Igår, när vi kommit hem ifrån dagis så var vi inne en stund och lekte lite med Philip. Han är lite förkyld, snorig och kladdig i ögonen. Jag och Philip satt o snackade, han visade mig sitt gym, hur han hänger där i gymmet och vilka vikter och skr...

Av Sebastian Alexander - 17 september 2013 11:06

  Vi gick ner på stan i lördags när det var kulturnatten, där träffade vi mormor o morfar, Robert o Kickan, vi skulle egentligen inte se nått utan bara gå omkring. Dock fastnade vi hos mammas favoriter, sambatjejjerna :) ja alltså inte själva tjejj...

Av Sebastian Alexander - 14 september 2013 08:06

Såå, ett inlägg om Sebbe, ett om Alex och nu ett om Philip. Här är hans lilla fotosession :)                               ...

Av Sebastian Alexander - 14 september 2013 08:02

  Woot?! Fjärde inlägget på typ 5 minuter, vad äre som händer? :) Vi hade ju en fotosession på Alex för nått inlägg sen, nu blire ett på Sebbe :)                      Aaa vi vet att de blir mycket bilder o lite tex just nu men vi ha...

Ovido - Quiz & Flashcards