Direktlänk till inlägg 6 mars 2012
Vet inte vilka mått exakt det är, det räcker till 3-4 personer ungefär.
Smör att steka i
500 g Köttfärs
1 köttbuljongs tärning
1 burk passerade tomater
1 kryddlock basilika
1 kryddlock oregano
Svartpeppar+salt
1 vitlöksklyfta
Alltså, bryn köttfärsen i stekpanna el gjutjärnsgryta. I med en köttbuljongstärning plus kryddorna. Vi tar ett kryddlock av basilika och oregano (alltså locket som sitter på kryddorna.. om ni tar från en påse så vet jag inte hur mycket, kanske en matsked hihi). Salt och svartpeppar efter behag. I med en burk passerade tomater plus en riven vitlöksklyfta. Låt allt stå och puttra så såsen blir lite tjockare och smakerna kommer fram. Servera med spaghetti och parmesanost.
Bilderna på den här sidan är under copyrightskydd, vilket betyder att du inte får använda bilderna utan min tillåtelse!