Direktlänk till inlägg 27 mars 2012

Plåster på såren

Av Sebastian Alexander - 27 mars 2012 10:09


Gomorgon!

Hoppas allt är bra med dig! Här är det bra, dock känner vi av att klockan ställts fram, svårt att lägga sig i tid på kvällen och upp tidigare än vanligt. Har kommit försent till dagis både igår och idag hehe imorgon SKA vi komma i tid, försöka iaf :)


Det går inte en enda dag utan att vi får höra från käna och okända folk på stan som kommer fram och säger att jag o Alex är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lika! Joo.. vi är ju det, vi är ju syskon liksom.. :) Det är alltid roligt att höra folk säga det men ibland så liksom.. ja.. jo.. vi vet att vi är lika, tack o hejdå. Mamma tog kort på oss en morgon och jag skulle härma Alex och också suga på tummen, sen fortsatte mamma ta kort bara, helt vanligt. När vi tittade igenom korten så såg vi att vi var rätt lika och att vi göra lika saker! Bilderna här under har hänt, det är inget som mamma sagt åt oss att göra el så. Vi har tillochmed lika kläder på oss hahaha men kolla på bilderna, vi är nog lika varann, mer än vad vi tror.



 


 

hihihi vi gör samma saker helt appråpå, mamma bara tog kort och på alla tre gör vi samma sak :)HÄr dunkade vi in våra huven i varann o började gråta bägge två..


Mamma är sugen på att göra en tårta, vi ska bara hitta nått att fira, kanske att det är tisdag.. det måste man fira va? Bra, då gör vi en tårta idag :) Mamma o jag har kirrat lite tårtdekoration men efter att mamma tagit kort så gjorde hon misstaget att ha kvar dekorationen framme.. bredvid MIG dessutom.. kan bara gå på ett sätt: De kittlar dödskönt i kistan! Mums så goda de var :)


 

Legobitar, några sneda, några tjocka, några ojämna, ALLA GODA!


 

I fredags åkte mamma, jag, alex och fina kanka till Thuns. De fanns tyvärr inte mycket där som passade oss. Det blev några stumpor, kalsonger till mig och skålar till mamma. Jättefina, mamma ska åka tillbaka senare när hon fått barnbidraget och köpa några till :) Vi använda skålarna när vi käkade mat, ceasarsalld.


 

Jag SKA lägga på min egen mat och INGET, absolut IIINGET fick nudda dressingen i mitten! Jag blev galen när jag tappade i en gurka där i, jag pillade o försökte få upp den utan att nudda dressingen, not good. Men till slut så kom gurkj**eln upp och jag kunde fortsätta lägga på mat (sen att jag inte åt upp nått alls spelar väl ingen roll)


 
Mamma var inte rädd att ta för sig av maten inte.. hon äter (??) nutrilett i veckorna och på helgen ÄTER hon mat.. som synes dårå :)


Just fan, glömde! Jag höll ju på att slå halvt ihjäl mig en dag!! Jösses! Vi busade i sängen, jag drog ner på golvet med näsan före och fick världens största sår! Jag drog ut till köket fort som attans, på med plåster och allt blev bra :)


 

Jag kan själv sätta på plåster.


 

Buhuuu så synd det var om mig! Nu sitter mamma här o gaggar om att jag hittar på lite.. jag ramlade nämligen aldrig ner från sängen, säger hon. Jag bara fick världens minsta puff av Alex på näsan och inget hände, inget sår.. inget! Men mamma snackar ju bara.. klart jag gjorde illa mig :) Jag lovar, det är inte bara att jag gillar mina plåster jag fick av farmor i julklapp. De med blixten mcqueen på. Jag sätter på plåster överallt där jag har en liiiiiiten prick så även med näsan.. el nä jag menar.. jag fick ett stort sår o behövde verkligen plåster.. (noot!)


Nu ska mamma o Alex städa lite här hemma, leka, äta och busa. De funderar på att ta cykeln och hämta mig o pappa sen när vi slutat. Mamma har sån fruktansvärd huvudvärk så får se om den blir bättre blir det nog cykeln, annars går de bara och hämtar mig så får pappa cykla hem själv.. återstå att se..


 

Den här UNDERBART goa älsklingen är jätteförkyld :( Han snorar, hostar o är lite slö.. snuttungen! Krya på dig söt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sebastian Alexander - 1 oktober 2013 10:52

      För att hinna med alla bilder vi laddat upp och alla 100 som väntar på att få laddas upp så kör vi en snabbtitt av vad som hände i sommras under juli månad.      Vi gungade..        Alex meckade med gungkatten..      ...

Av Sebastian Alexander - 17 september 2013 11:16

  Igår, när vi kommit hem ifrån dagis så var vi inne en stund och lekte lite med Philip. Han är lite förkyld, snorig och kladdig i ögonen. Jag och Philip satt o snackade, han visade mig sitt gym, hur han hänger där i gymmet och vilka vikter och skr...

Av Sebastian Alexander - 17 september 2013 11:06

  Vi gick ner på stan i lördags när det var kulturnatten, där träffade vi mormor o morfar, Robert o Kickan, vi skulle egentligen inte se nått utan bara gå omkring. Dock fastnade vi hos mammas favoriter, sambatjejjerna :) ja alltså inte själva tjejj...

Av Sebastian Alexander - 14 september 2013 08:06

Såå, ett inlägg om Sebbe, ett om Alex och nu ett om Philip. Här är hans lilla fotosession :)                               ...

Av Sebastian Alexander - 14 september 2013 08:02

  Woot?! Fjärde inlägget på typ 5 minuter, vad äre som händer? :) Vi hade ju en fotosession på Alex för nått inlägg sen, nu blire ett på Sebbe :)                      Aaa vi vet att de blir mycket bilder o lite tex just nu men vi ha...

Ovido - Quiz & Flashcards