Direktlänk till inlägg 29 maj 2012

Gröna lund

Av Sebastian Alexander - 29 maj 2012 07:15


Vilket vackert väder vi har haft nu ett par dagar, har varit ute mest hela tiden o fullt upp när vi varit inne så har inte skrivit på några dagar, hoppas ni ändå orkar hänga kvar. 


Ifredags var pappa ledig och vad gjorde vi då? Jooo istället för att göra allt under sommaren, när typ "alla" andra också ska göra det så hade iv bestämmt oss för att vi skulle åka till grönalund! Alexander är förlien och han skulle nog bara tycka det var jobbigt med alla skrika o folk o den jättevarma solen så han var hemma hos mormor, morfar o kanka. Mamma, pappa o jag åkte. Ett av tågen till sthlm som skulle åka före oss var inställt så alla de passagerarna plus vi skulle samsas på ETT tåg.. hmm vi stod längst bak med det var så mycket folk som ville på så vi gick framåt för att kolla om de var mindre kö in på nån vagn och det var det inte.. när vi väl kom på så sa de i högtalarna att de stänger dörrarna nu för tåget är överfullt och alla får inte plats! Vilken tur att vi hann med tåget iaf! Dock fick vi stå vid dörrarna med våran vagn, och två andra plus deras packning.. trångt kan man ju lugnt säga och självklart var det ju skitvarmt ute och ännu varmare på tåget. Vi kom fram iaf och drog och köpte glass. Vi bestämmde oss för att gå hela vägen till grönan, jättefin väg att gå, tog ca en timme. Solen sken och vi gick vid vattnet hela tiden. Vackert! 


 

I väntan på tåget.. 


 

Hade varit och köpt nya skor till mig innan vi åkte iväg till sthlm. Hade bara gympaskor så det var skönt med luftiga sandaler när det var så varmt ute.. 


 

Var tvugna att ta på denna fina.. öhh... båt.. 


 

Namnet var fint iaf! :) 


Nästan framme vid djurgårdsbron och grönan! *yippie*


Pappa ville inte åka nått, han sa att han både var varm, gammal o illamående om han åker nått som snurrar så mamma o jag sprang runt alla karuseller, mamma hade nog roligast! :)  Oftas satt mamma närmast marken liksom så på alla bilder är det bara mamma man ser, men hittade två bilder där jag fastnat också..


 



Jo faktiskt, EN karusell ville pappa åka, efter tjat ifrån mamma om att jag faktiskt ville åka nått med pappa också.. vi valde..


 

Kärlekstunneln :) Lagom sakta för pappa hihi


  


 


    


 

Det var lite underhållning inne i parken också.. check out this two :)


 

Snygga skor på killen... öhh


 

De höll på att kasta o trixa med ställningen.. tråkigt, vi drog vidare istället... 


 

Oj.. nu försvann jag... var är jag? 


 

Tittut! Inget tivoli utan sockervadd! 


 

Vi spelade bara två gånger för det var såååå sjukt dyrt! :) Vann inget där..


 

.. så drog till en "vinst-varje-gång" för barn.. jag fiskade en nalle åt mig och så fick jag fiska åt alex också, han fick en jättegullig kanin! Det här var det roligaste med hela resan!! :) 


 

Vi orkade inte gå hela vägen tillbaka till centralen så vi satte oss ner och väntade på båten istället.. spanade på lite bergochdalbanor medans..


 

Tro att det var skönt på båten, varma o svettiga hela dagen och så fläktade det lite svalt på båten hem.. åhhh underbart! 


 


 

Vi stannade till och köpte med oss lite mat att äta på tåget.. 


 

Jag hade fått nog av mamma o pappa efter att ha umgåts med dom hela dagen så jag satte mig på en egen plats.. lugnt och skönt :) Hemma så mötte mormor upp oss och vi fick se Alexander igen! Han låg o sov men mamma hade saknat ihjäl sig efter honom så hon var fram o peta.. o peta.. o peta.. o opps han vaknade visst.. hehe hon gosade o pussa på stackarn hela tiden.. TACK mormor o kanka för att ni var barnvakt!!!!  


I söndags var det morsdag, tänk er att jag o mamma faktiskt fixade en blomma åt mamma! *wooot* 


   

Grattis mormor, farmor Åsa och alla andra mammor i efterskott! :) 


Nu: dagis!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sebastian Alexander - 1 oktober 2013 10:52

      För att hinna med alla bilder vi laddat upp och alla 100 som väntar på att få laddas upp så kör vi en snabbtitt av vad som hände i sommras under juli månad.      Vi gungade..        Alex meckade med gungkatten..      ...

Av Sebastian Alexander - 17 september 2013 11:16

  Igår, när vi kommit hem ifrån dagis så var vi inne en stund och lekte lite med Philip. Han är lite förkyld, snorig och kladdig i ögonen. Jag och Philip satt o snackade, han visade mig sitt gym, hur han hänger där i gymmet och vilka vikter och skr...

Av Sebastian Alexander - 17 september 2013 11:06

  Vi gick ner på stan i lördags när det var kulturnatten, där träffade vi mormor o morfar, Robert o Kickan, vi skulle egentligen inte se nått utan bara gå omkring. Dock fastnade vi hos mammas favoriter, sambatjejjerna :) ja alltså inte själva tjejj...

Av Sebastian Alexander - 14 september 2013 08:06

Såå, ett inlägg om Sebbe, ett om Alex och nu ett om Philip. Här är hans lilla fotosession :)                               ...

Av Sebastian Alexander - 14 september 2013 08:02

  Woot?! Fjärde inlägget på typ 5 minuter, vad äre som händer? :) Vi hade ju en fotosession på Alex för nått inlägg sen, nu blire ett på Sebbe :)                      Aaa vi vet att de blir mycket bilder o lite tex just nu men vi ha...

Ovido - Quiz & Flashcards